728 x 90

Офроуд адреналин с акцент върху пътната безопасност на отворено събитие утре

    На 15 октомври ще се проведе първото издание на BG Off-Road Happening 2020. Събитието ще предложи на посетителите много адреналин и офроуд емоции, като същевременно ще акцентира върху безопасността на шофиране, системите за сигурност и офроуд възможностите на актуалната гама от автомобили с повишена проходимост. BG Off-Road Happening 2020 ще се проведе на територията на

    На 15 октомври ще се проведе първото издание на BG Off-Road Happening 2020. Събитието ще предложи на посетителите много адреналин и офроуд емоции, като същевременно ще акцентира върху безопасността на шофиране, системите за сигурност и офроуд възможностите на актуалната гама от автомобили с повишена проходимост.

    BG Off-Road Happening 2020 ще се проведе на територията на Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“ в столичния квартал Слатина. Събитието е с начален час 10:00 ч. и ще продължи до 16:00 ч. следобед.

    Посетителите ще имат възможност да тестват всеки един от 13-те заявили участие SUV модела на специално изградено офроуд трасе. На тяхно разположение за тестово шофиране ще бъдат новите Dacia Duster Blue Line, Ford Kuga, Ford Ranger Raptor, Honda CR-V Hybrid, Isuzu D-Max, Kia Sorento, Land Rover Defender, Lexus RX, Mahindra GOA Pik-Up Plus, Nissan Qashqai, Skoda Karoq, Toyota RAV4 и VW Touareg.

    На BG Off-Road Happening 2020 със свои отделни щандове ще присъстват Dodge, Hyundai и Ram, а посетителите на събитието ще станат свидетели и на възможностите на класическия офроудър Jeep Wrangler. Офроуд трасето е изградено от Тодор Христов – победител в българския офроуд шампионат за 2002 г. и участник с ATV машина в легендарното рали „Дакар" 2011, и е съгласувано с един от основните партньори на събитието – Института за пътна безопасност.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт