728 x 90

Шефът на финансите в София ще участва на "Дакар 2013"

Орлин Алексиев, председател на комисията по финанси и бюджет в Столичния общински съвет, ще участва на най-тежкото рали в света "Дакар" през януари 2013 г. Политикът от ГЕРБ ще стане първия нашенец, който ще участва с джип на "Дакар". За първи път България ще изпрати и участници в клас "Автомобили" с подготвен изцяло у нас

Орлин Алексиев, председател на комисията по финанси и бюджет в Столичния общински съвет, ще участва на най-тежкото рали в света "Дакар" през януари 2013 г. Политикът от ГЕРБ ще стане първия нашенец, който ще участва с джип на "Дакар".
За първи път България ще изпрати и участници в клас "Автомобили" с подготвен изцяло у нас всъдеход от клас Т2 с екипаж Орлин Алексиев и Александър Стоянов. За целта се стяга чисто ново "Мицубиши Паджеро", което ще бъде подготвено по специалните изисквания на организаторите на "Дакар".
Ръководител на отбора и участник с АТВ е доайенът на офроуда в България Тодор Христов. Участието на нашите в надпреварата в Южна Америка ще бъде обявено официално на 22 май. Орлин Алексиев е роден на 19 февруари 1967 г. По професия е юрист. От 1990 година е управител на фирмамата за внос на луксозни коли "А2". Председател е на Асоциацията на вносителите на автомобили – АВА. Инициатор е на най успешната кампания за безопасност на движението "Пази детето".
Общинският съветник от ГЕРБ има вече една офроуд купа със своето "Мицубиши Паджеро"  и А2 rally team – в състезанието "Офроуд Трявна 2012" при клас "рали-рейд".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт