728 x 90

Епична офроуд битка между Suzuki Jimny и Toyota Land Cruiser Prado (видео)

Епична офроуд битка между Suzuki Jimny и Toyota Land Cruiser Prado (видео)

Британски журналисти от Autocar тестваха новите модели Suzuki Jimny и Toyota Land Cruiser Prado в сложни условия, за да определят къде нещата са по-добре. Двете джипки са с отлични офоруд качества, въпреки различието в класа си. За разлика от повечето съвременни кросоувъри новото поколение 2019 Suzuki Jimny е съхранило всички преимущества на своя предшествник. Джимни

Британски журналисти от Autocar тестваха новите модели Suzuki Jimny и Toyota Land Cruiser Prado в сложни условия, за да определят къде нещата са по-добре. Двете джипки са с отлични офоруд качества, въпреки различието в класа си.

За разлика от повечето съвременни кросоувъри новото поколение 2019 Suzuki Jimny е съхранило всички преимущества на своя предшествник. Джимни е оборудван с 1,5-литров бензинов двигател – 100 к.с. и 130 Нм.

Автомобилът е в класа на компактните бюджетни модели, в отличие от 2019 Toyota Land Cruiser Prado, който струва два пъти повече. Решението на журналистите е в полза на Land Cruiser Prado благодарение на по-големия пътен просвет, но и Jimny с показаните отлични качества се оказва повече от достоен противник.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт