728 x 90

Рали Сърбия: Нова БГ шампионска титла за Мирослав Ангелов

Рали Сърбия: Нова БГ шампионска титла за Мирослав Ангелов

Шампионът на България на рали Мирослав Ангелов дублира титлата си като бе най-бърз от родните екипажи на рали „Сърбия“. Заедно с навигатора си Георги Гаджев тандемът на „Мегапорт Рейсинг“ (Skoda Fabia R5) успя да навакса изоставането си от първия ден от спукана гума и наказание от 1,30 мин. заради забавяне във времето и завърши трети

Шампионът на България на рали Мирослав Ангелов дублира титлата си като бе най-бърз от родните екипажи на рали „Сърбия“. Заедно с навигатора си Георги Гаджев тандемът на „Мегапорт Рейсинг“ (Skoda Fabia R5) успя да навакса изоставането си от първия ден от спукана гума и наказание от 1,30 мин. заради забавяне във времето и завърши трети – зад Душан Боркович и Янош Пушкади, и двамата с Skoda Fabia R5.

Рали „Сърбия“ се очертава като последното рали в родния шампионат, а дори да бъде проведено новото състезание в Бургас, Ангелов и Гаджев не могат да бъдат изместени в класирането за шампионата. Също така двамата водят и в Европейския трофей в зона Балкани, след като основния му конкурент Дан Гъртофан пропусна рали „Сърбия“. Екипът „Мегапорт Рейсинг“ пък взе отборната купа в сръбското състезание.
 
„Отново имахме спукана гума в Сърбия. Все пак успяхме да стигнем до третото място след голямото изоставане. Разбрах, че и Боркович е преминал по същия начин на мястото, където спукахме гумата. Не сме правили грешка. Всичко бе въпрос на късмет. След това получихме наказание заради изоставане на контролата. В днешния ден на втория етап имаше много фракция и там внимавахме, после разбрахме, че са искали да отменят етапа, но това не се случи“, коментира Мирослав Ангелов.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт