728 x 90

Haas: Rich Energy остава наш спонсор!

    Историята дали компанията за енергийни напитки Rich Energy е или не основен спонсор на тима от Формула 1 Haas F1 ще става все по-интересна, тъй като днес шефът на отбора Гюнтер Щайнер обяви, че няма промяна в отношенията на двете компании. Вчера от Rich обявиха, че прекратяват спонсорството си на Haas заради „слабото представяне” на

    Историята дали компанията за енергийни напитки Rich Energy е или не основен спонсор на тима от Формула 1 Haas F1 ще става все по-интересна, тъй като днес шефът на отбора Гюнтер Щайнер обяви, че няма промяна в отношенията на двете компании.

    Вчера от Rich обявиха, че прекратяват спонсорството си на Haas заради „слабото представяне” на отбора, който сега заема предпоследното място в класирането във Формула 1. Сега обаче Щайнер обяви, че Rich Energy все още е основен спонсор на Haas и допълни, че не може да навлиза в подробности относно договорите между двете страни.

    От Rich също така обявиха в Twitter, че напускат Haas и заради „политиката и политическата коректност във Формула 1”.

    Много анализатори са на мнение, че е малко вероятно основният спонсор на тима да има клауза в договора с тима, която да е свързана с представянето на отбора в хода на сезона.

    С оглед на проблематичния имидж и действия на Rich Energy, най-вероятно това е поредното екзотично решение на шефа на компанията Ричард Стори.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт