728 x 90

Ferrari вкара двама мигранти на Острова

    Механиците на Ferrari открили двама мигранти, скрити в един от камионите на тима при пристигането на екипа на Скудерията на „Силвърстоун” тази седмица. Информацията беше потвърдена от италианския отбор снощи. Първите механици на отборите пристигат на пистата преди началото на състезателния уикенд във вторник и се захващат с оборудването на боксовете и разгръщането на моторхоумовете.

    Механиците на Ferrari открили двама мигранти, скрити в един от камионите на тима при пристигането на екипа на Скудерията на „Силвърстоун” тази седмица. Информацията беше потвърдена от италианския отбор снощи.

    Първите механици на отборите пристигат на пистата преди началото на състезателния уикенд във вторник и се захващат с оборудването на боксовете и разгръщането на моторхоумовете.

    След откриването на пасажерите от италианския тим са повикали полиция, като се предполага, че те са щурмували камиона при минаването на митницата във френския пристанищен град Кале, където много мигранти причакват и гонят камионите докато те пресичат бавно границата на излизане от Франция.

    Рекордът по „превоз на мигранти” във Формула 1 все още се държи от шофьор на камион на Pirelli, които преди няколко години откри 8 човека при пристигането си на „Силвърстоун”, скрити в прицепа, с който вози гуми за отборите.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт