728 x 90

Red Bull с рекордно бърза смяна на гуми

    Механиците на Red Bull поставиха нов световен рекорд във Формула 1 с най-бързия бокс в историята на спорта – 1,91 секунди за смяната на четирите гуми на Пиер Гасли в Гран при на Великобритания. За състезанието на „Силвърстоун” колите на тима рекламираха франчайза за агент Джеймс Бонд с надписи 007 на борда и крилата, като

    Механиците на Red Bull поставиха нов световен рекорд във Формула 1 с най-бързия бокс в историята на спорта – 1,91 секунди за смяната на четирите гуми на Пиер Гасли в Гран при на Великобритания.

    За състезанието на „Силвърстоун” колите на тима рекламираха франчайза за агент Джеймс Бонд с надписи 007 на борда и крилата, като това стана в старт 1007 в историята на Формула 1, а актуалният изпълнител на ролята на агента Дениъл Крейг беше гост на Red Bull за надпреварата.

    Досега рекордът за най-бърза смяна на гуми във Формула 1 се държеше от Red Bull и Williams – 1,92 секунди, като сега с подобрение от 0,01 секунда Red Bull е едноличният лидер.

    В неделя механиците на Red Bull показаха, че са много бързи и в още един случай, като това помогна на Макс Верстапен в битката с Шарл Льоклер. Двамата спряха в една и съща обиколка, но екипът на Red Bull върна Макс пред Льоклер, въпреки спорната ситуация около излизането на холандеца на алеята пред боксовете, където се озова гума до гума с пилота на Ferrari.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт