728 x 90

Кубица няма да получи място в отбора на Audi в DTM

    Ръководителят на спортната програма в Ауди Дитер Хаас заяви, че в компанията не водят преговори с представители на Роберт Кубица относно евентуалното му участие в DTM в състава на заводския отбор на концерна. По-рано в пресата се появи информация за възможен преход на Кубица в ДТМ след края на сезон 2019. В някои медии се

    Ръководителят на спортната програма в Ауди Дитер Хаас заяви, че в компанията не водят преговори с представители на Роберт Кубица относно евентуалното му участие в DTM в състава на заводския отбор на концерна. По-рано в пресата се появи информация за възможен преход на Кубица в ДТМ след края на сезон 2019.

    В някои медии се предполага, че Роберт Кубица може да заеме място в един от клиентските отбори на концерна и ще замени в състава на WRT Джонатан Абърдийн или Пиетро Фитипалди. В текущия сезон Кубица, който има една точка за десетото място в ГП на Германия във Ф1, заема 19-о, предпоследно място в класирането за пилоти, изпреварвайки своя съотборник Джордж Ръсел, който засега няма финал в Топ 10.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт