728 x 90

Люис Хамилтън се отказа от Инстаграм

    Петкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън от отбора на "Мерцедес", който е и лидер в класирането на пилотите за сезон 2019, се отписа от всичките си акаунти в Инстраграм. Хамилтън разказ, че това решение сериозно е променило живота му. "Просто исках да започна начисто. Забелязах, че след като се събудя първата ми работа

    Петкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън от отбора на "Мерцедес", който е и лидер в класирането на пилотите за сезон 2019, се отписа от всичките си акаунти в Инстраграм. Хамилтън разказ, че това решение сериозно е променило живота му.

    "Просто исках да започна начисто. Забелязах, че след като се събудя първата ми работа е да вляза в "Инстраграм" и да видя, какво се е случило. Ставаше така, все едно играя на гоненица и затова реших да променя това. Сега се събуждам и имам време да почета. Започнах по друг начин да започвам деня си. Това сериозно промени живота ми. Понякога казваха: ей, ти не си абониран за моя профил, а ме следиш. Сега не съм подписан и никой не може да се оплаче", – цитира Хамилтън агенция "Ройтерс".

    За акаунта на Хамилтън в "Инстаграм" бяха абонирани 12,8 милиона човека. В "Туитър" те са "едва" 5,6 милиона, а самият Люис е подписан за 843 акаунта.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт