728 x 90

Хамилтън: В болида беше като в сауна

Хамилтън: В болида беше като в сауна

Пилотът на "Мерцедес" Люис Хамилтън се оплака от силната жега в хода на свободните практики за ГП на Сингапур във Формула 1. Независимо от това, британецът остана доволен от свършената работа. "Когато за пръв път сядаш зад волана в Сингапур, машината винаги изпитва шок. Трасето е много трудно, обиколката е дълга, а при това е

Пилотът на "Мерцедес" Люис Хамилтън се оплака от силната жега в хода на свободните практики за ГП на Сингапур във Формула 1. Независимо от това, британецът остана доволен от свършената работа.

"Когато за пръв път сядаш зад волана в Сингапур, машината винаги изпитва шок. Трасето е много трудно, обиколката е дълга, а при това е много горещо. В болида беше сякаш си в сауна. Но като цяло получи ни се добър първи ден. Изпълнихме плановете си и продължихме да подобряваме машината. Така, че аз съм доволен. Надявам се да запазя тези отлични усещания в протежение на целия уикенд. Днес съумях да накарам гумите да работят. Влязох в режим и направих добра обиколка, получих удоволствие", – разпространи думите на британеца GPblog.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт