728 x 90

Ф1: Хелмут Марко прогнозира конфликт между Фетел и Льоклер

Ф1: Хелмут Марко прогнозира конфликт между Фетел и Льоклер

Съветникът на Ред Бул по автоспорт Хелмут Марко е убеден, че крехкият съюз между пилотите на "Скудерия Ферари" Себастиан Фетел и Шарл Льоклер в крайна сметка ще бъде нарушен. "Ситуацията с пилотите във Ферари ще стане много интересна. В отбора им има момче, което е дяволски бързо и при това не е готово да чака

Съветникът на Ред Бул по автоспорт Хелмут Марко е убеден, че крехкият съюз между пилотите на "Скудерия Ферари" Себастиан Фетел и Шарл Льоклер в крайна сметка ще бъде нарушен.

"Ситуацията с пилотите във Ферари ще стане много интересна. В отбора им има момче, което е дяволски бързо и при това не е готово да чака реда си. Към момента Себастиан и Шарл са вежливи един с друг, но в крайна сметка тази идилия ще рухне – възможно, следващата година. Ние също искаме да бъдем в борбата за титлата и тогава всичко ще бъде истински завладяващо. Що се касае Фетел, то в Сингапур той победи не само благодарение на пит-стопа. Той почувства мириса на успеха и се възползва от шанса, доказвайки, че той все е истински шампион", – цитира думите на Марко GrandPX.news.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт