728 x 90

Ръководството на Ф1 не води преговори с нови отбори

    Прес службата на Формула 1 изкоментира информацията за възможната поява в световния шампионат на нови отбори. В последно време се увеличиха слуховете за преговорите с бизнесмени, заинтересовани в привличането на нови тимове в "Кралските гонки". "Отчитайки зачестилите случаи за желанието на едни или други страни да привлекат нови отбори във Формула 1, започвайки от 2021

    Прес службата на Формула 1 изкоментира информацията за възможната поява в световния шампионат на нови отбори. В последно време се увеличиха слуховете за преговорите с бизнесмени, заинтересовани в привличането на нови тимове в "Кралските гонки".

    "Отчитайки зачестилите случаи за желанието на едни или други страни да привлекат нови отбори във Формула 1, започвайки от 2021 г., искаме да съобщим, че към момента сериозни преговори не се водят с никого. Формула 1 благодари на всички заинтересовани лица" – се казва в прес релийза на Ф1.

    Преди време беше разпространено, че във Формула 1 през 2021 г. може да се появи нов отбор под името "Пантера". Съобщаваше се също, че компанията Monaco Increase Management от Монако планира да вкара във Ф1 собствен тим.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт