728 x 90

Ф1: Хонда показа необикновено видео преди ГП на Япония

Honda показа необикновено видео, посветено на предстоящия етап от Формула 1 в Сузука, който ще се проведе от 11 до 13 октомври. В клипчето, разпространено в социалните медии, Хонда смесва анимация, компютърна графика и реални исторически кадри, посветени на японската компания във Ф1 – както в качеството си на доставчик на двигатели, така и в

Honda показа необикновено видео, посветено на предстоящия етап от Формула 1 в Сузука, който ще се проведе от 11 до 13 октомври. В клипчето, разпространено в социалните медии, Хонда смесва анимация, компютърна графика и реални исторически кадри, посветени на японската компания във Ф1 – както в качеството си на доставчик на двигатели, така и в статуса си на заводски отбор.

Заводският тим на Honda се състезава във Формула 1 от 1964 до 1968 г. и от 2006 до 2008 година. През 2015 г. японската компания се връща като доставчик на мотори. Наскоро от Хонда обявиха, че засега не възнамеряват да се завърнат във Ф1 със заводски отбор, въпреки че този сезон си партнира с Ред Бул и Торо Росо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт