728 x 90

Ф1: Тайфунът промени разписанието в ГП на Япония

    Надвисващият над Япония тайфун внесе съществени корективи в разписанието на ГП на Япония от Формула 1. В резултат на това съботните обиколки бяха изцяло отменени. Пилотите пропуснаха както третата практика, така и квафилификацията. По този начин те неочаквано получиха почивен ден. Пилотът на "Макларън" Карлос Сайнц разказа, че възнамерява да поиграе на PlayStation в очакване

    Надвисващият над Япония тайфун внесе съществени корективи в разписанието на ГП на Япония от Формула 1. В резултат на това съботните обиколки бяха изцяло отменени.

    Пилотите пропуснаха както третата практика, така и квафилификацията. По този начин те неочаквано получиха почивен ден.

    Пилотът на "Макларън" Карлос Сайнц разказа, че възнамерява да поиграе на PlayStation в очакване на тайфуна: "След завръщането в хотела ще поиграя на PlayStation. Мисля, че ще наблюдаваме и тайфуна – това ще бъде впечатляващо. В същото време искаме да сме в безопасност и да караме в гонката в неделя". Състезателят на "Торо Росо" Даниил Квят пък с ирония отбеляза, че в деня на тайфуна ще поиграе голф?!

    Пилотът на "Ферари" Себастиан Фетел също даде да се разбере, че няма да изкара пълноценен почивен ден: "Не мисля, че като гледаме прогнозата за времето ще имаме много варианти. Ще се опитам да релаксирам. Възможно е и малко да потренирам – очевидно в залата".

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт