728 x 90

Ф1: Супертайфунът подминава Сузука, в неделя – слънчево?!

Супертайфунът "Хагибис" подминава странично пистата "Сузука". Според информации на медиите от Япония до префектурата Мие, в която се намира трасето за Формула 1, са достигнали само части от тайфуна във вид на дъжд и вятър. До вечерта условията ще се подобрят, а в неделя дори се очаква предимно слънчево време – без превалявания. Но прогнозите

Супертайфунът "Хагибис" подминава странично пистата "Сузука". Според информации на медиите от Япония до префектурата Мие, в която се намира трасето за Формула 1, са достигнали само части от тайфуна във вид на дъжд и вятър.

До вечерта условията ще се подобрят, а в неделя дори се очаква предимно слънчево време – без превалявания. Но прогнозите все още са противоречиви. Така квалификацията и гонката за ГП на Япония от календара на Формула 1 трябва да се състоят по новия план.

Заради тайфуна съботната квалификационна тренировка беше отложена за неделя в 10:00 ч., а състезанието ще започне в 14:10 ч. местно време (4:00 и 8:10 ч. по наше време, съответно). Третата свободна тренировка обаче беше отменена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт