728 x 90

Меки и средно твърди гуми за Остин

Меки и средно твърди гуми за Остин

Изборът на гуми за Гран при на САЩ в Остин тази седмица ще е същият като през миналата година, съобщи Pirelli – меки и средно твърди сликове. През 2014 година повечето пилоти изкараха състезанието с две спирания в бокса и според италианската компания, най-вероятно и тази година това ще е оптималната стратегия. „Гран при на

Изборът на гуми за Гран при на САЩ в Остин тази седмица ще е същият като през миналата година, съобщи Pirelli – меки и средно твърди сликове. През 2014 година повечето пилоти изкараха състезанието с две спирания в бокса и според италианската компания, най-вероятно и тази година това ще е оптималната стратегия.

„Гран при на САЩ е фантастичен уикенд за нас – заяви моторспорт директорът на Pirelli Пол Хъмбъри. – Както за нас, така и за всички във Формула 1, състезанието в Щатите е много важно, тъй като местният пазар има огромно значение за нас.

„На американското трасе гумите са подложени на най-различни натоварвания, затова избрахме типовете меки и средно твърди – те са достатъчно добри, за да осигурят добро представяне.

„Конфигурацията на „Съркит от Америкас” дава много възможности за изпреварвания, както и за различни стратегии. Минаването през бокса става сравнително бързо, така че състезанието ще е интересно и дори непредсказуемо, което е добра новина за зрителите.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт