728 x 90

Огромен интерес към Гран при на Холандия

Огромен интерес към Гран при на Холандия

Гран при на Холандия се завръща в календара на Формула 1 догодина след 35-годишна пауза, а интересът към състезанието на „Зандвоорт” вече е изключителен. Миналата седмица състезанието за 2020 беше потвърдено от ФИА и Liberty Media и вече има половин милион желаещи за билети, които са си направили електронна регистрация, за да си купят пропуск

Гран при на Холандия се завръща в календара на Формула 1 догодина след 35-годишна пауза, а интересът към състезанието на „Зандвоорт” вече е изключителен. Миналата седмица състезанието за 2020 беше потвърдено от ФИА и Liberty Media и вече има половин милион желаещи за билети, които са си направили електронна регистрация, за да си купят пропуск за надпреварата. Без значение, че все още не знае какви точно дати ще получи състезанието.

Организаторите признават, че все още нямат точни данни за това какъв ще е капацитетът на „Зандвоорт” след предстоящите подобрения по трасето и не се знае колко точно билети ще бъдат пуснати в продажба. Все пак, спортният директор на Гран при на Холандия Ян Ламерс прогнозира, че най-вероятно билетите за състезанието ще са около 200 000, но е възможно временните трибуни да бъдат повече, което ще увеличи капацитета на пистата.

Продажбата на билети за състезанието започва следващата седмица.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт