728 x 90

Звезди от Формула 1 ще коментират пред ТВ7 мондиала в ЮАР

В неделя, 27 юни, от 14,15 ч. ще се излъчи специалното студио на ТВ7 преди началото състезанието за Гран При на Европа, девети кръг от световния шампионат на Формула 1.Пистата по улиците на Валенсия е домакин на поредното зрелищно състезание в най-силния автомобилен шампионат на планетата, а ТВ7 ще излъчи на живо всичко по-интересно, което

В неделя, 27 юни, от 14,15 ч. ще се излъчи специалното студио на ТВ7 преди началото състезанието за Гран При на Европа, девети кръг от световния шампионат на Формула 1.
Пистата по улиците на Валенсия е домакин на поредното зрелищно състезание в най-силния автомобилен шампионат на планетата, а ТВ7 ще излъчи на живо всичко по-интересно, което се случва на трасето.
Репортерът на ТВ7 Траян Сарафов и операторът Николай Глушков ще срещнат зрителя с лидерите в шампионата – Люис Хамилтън, Марк Уебър, Себастиан Фетел, Михаел Шумахер, Фернандо Алонсо и др.
Сред акцентите в предаването ще попаднат и футболните емоции, които завладяха пилотите от Формула 1. Водещите звезди в шампионата ще споделят специално пред камерата на ТВ7 своите футболни пристрастия, както и мнението им за представянето на техните национални отбори на Световното първенство в ЮАР.
След като Макларън-Мерцедес взеха инициативата над Ред Бул, звездите на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър, както и лидерът в шампионата Люис Хамилтън (Макларън-Мерцедес), ще говорят за ситуацията във временното класиране при пилотите и отборите в специално интервю за репортера Траян Сарафов.
В студиото преди старта зрителите ще могат да чуят и мнението на двукратния световен шампион Фернандо Алонсо относно  подобренията по неговото Ферари за този старт. Ще станат ясни и повече подробности за гумите на Бриджстоун, които бяха една от най-дискутираните теми след шоуто в Канада. Специално за ТВ7 представители на екипа на Бриджстоун ще демонстрират как работят гумите с тази марка и ще споделят какво да очакваме от състезанието.

Вижте българския принос към мондиала – „Джабулани кючек“:

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт