728 x 90

Почва се! "Скудерия Ферари" показва F150

На 28 януари, петък, стартират представянията на отборите и болидите за новия сезон във Формула 1. Първата премиера ще е на Scuderia Ferrari. Точно в 11 ч. (българско време) ще видим новата машина F150 на "черните кончета". Церемонията от Маранело може да се наблюдава пряко на портала ferrarif150.com – необходим е инсталиран на компютъра Flash

На 28 януари, петък, стартират представянията на отборите и болидите за новия сезон във Формула 1. Първата премиера ще е на Scuderia Ferrari. Точно в 11 ч. (българско време) ще видим новата машина F150 на "черните кончета". Церемонията от Маранело може да се наблюдава пряко на портала ferrarif150.com – необходим е инсталиран на компютъра Flash Player 10 Plug-in.
Вълнуващото събитие, за което са акредитирани над 100 медии от 13 държави, ще се излъчи и в ефира на живо по RAI 2 (10:45-12:00) и Rai Sport (10:45-12:15). Линк в интернет ще показва какво се случва и на фамозния атракцион Ferrari World Abu Dhabi на марката в Абу Даби.
На представянето на болида F150 в Маранело се очакват президентът на FIAT Джон Елкан, изпълнителният директор на групата Серджо Маркионе, както официални представители на партньорите на Scuderia Ferrari, включително президентът на банка Santander Емилио Ботин и шефът на Brembo Алберто Бомбасей.
Ако времето позволи, първи за снимки в новия болид F150 на пистата Фиорано след обяд ще седне Фернандо Алонсо. На следващия ден във фотосесията ще се включи и Фелипе Маса. Истинският дебют на F150 ще се състои на 1 февруари, вторник, на пистата Рикардо Тормо – близо до Валенсия, когато са първите официални тестове за новия сезон.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт