728 x 90

Отпуск за пилота на HRT F1 Нараин Картикеян

    Даниел Рикиардо ще замени в кокпита на болида на отбора от Формула 1 HRT F1 досегашния пилот Нараин Картикеян. Индиецът беше изпратен в извънреден отпуск, заради сложната финансова ситуация със спонсорите му. Индийските компании Tata и Base Batteries, които с логата си красят комбинезона на пилота, не влагат в последно време пари в сметките на

    Даниел Рикиардо ще замени в кокпита на болида на отбора от Формула 1 HRT F1 досегашния пилот Нараин Картикеян. Индиецът беше изпратен в извънреден отпуск, заради сложната финансова ситуация със спонсорите му. Индийските компании Tata и Base Batteries, които с логата си красят комбинезона на пилота, не влагат в последно време пари в сметките на отбора.
    Даниел Рикиардо е много щастлив, че първото му състезание във Формула 1 ще бъде точно в Силвърстоун (този уикенд) и сподели, че се вълнува много, тъй като е много емоционален човек. Официално Картикеян остава състезател на HRT F1 и най-вероятно ще се върне зад волана в ГП на Индия (30 октомври 2011 г.).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт