728 x 90

Шумахер опроверга слуховете за оттеглянето му

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер опроверга неотдавнашните съобщения в медиите за евентуално оттегляне от пистата след края на този сезон. Пилето заяви, че ще ще се състезава до края на 2012 г., когато изтича контракта му. Последните неуспешни изяви на пилота на Mercedes GP Petronas F1 Team и неговите последвали изявления предизвикаха

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер опроверга неотдавнашните съобщения в медиите за евентуално оттегляне от пистата след края на този сезон. Пилето заяви, че ще ще се състезава до края на 2012 г., когато изтича контракта му. Последните неуспешни изяви на пилота на Mercedes GP Petronas F1 Team и неговите последвали изявления предизвикаха бурна дискусия в СМИ за това, че на Шумахер му е време за почивка. За неговото напускане говориха много експерти, а и самият Михаел си позволи няколко изпуснати забележки по адрес на скоростта на своя болид и собствената мотивация, което наля вода в мелницата на тези, които смятат, че Червения барон ще напусне окончателно Формула 1 още след края на този сезон.
Обаче отначало пресаташето на Шумахер, Сабине Кем, опроверга наложилото се мнение, а след това и самият Михаел на официално мероприятие на Мерцедес заяви, че не възнамерява да остави състезанията, като минимум, още година и определяйки сплетните по негов адрес като "смешни и глупави".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт