728 x 90

Магистратите гледат отново делото на Адриан Сутил

    Градският съд в Мюнхен ще проведе повторно разглеждане по делото на бившия пилот от отбора на Force India във Формула 1 Адриан Сутил, съобщи Autosport, позовавайки се на агенция SiD. Новата съдебна дискусия се налага, след като изходът от последния процес не устройва нито една от страните – нито защитата, нито обвинението. В края на

    Градският съд в Мюнхен ще проведе повторно разглеждане по делото на бившия пилот от отбора на Force India във Формула 1 Адриан Сутил, съобщи Autosport, позовавайки се на агенция SiD. Новата съдебна дискусия се налага, след като изходът от последния процес не устройва нито една от страните – нито защитата, нито обвинението. В края на януари немският състезател беше осъден на година и половина условно и глоба от 200 хиляди евро. Както в повечето случаи, адвокатите апелираха незабавно. В същото време, прокуратурата сама подаде апелация върху решението на съда. Държавните обвинители настояват за по-строго наказание – €300 000 и условна присъда от година и девет месеца.
    Следствието върху екс-пилота на Force India идва следствие ресторанстка свада в китайски нощен клуб, в хода на който съсобственикът на отбора Lotus Ерик Люкс получава множество прорезни рани по шията. Според някои източници, люксембургският бизнесмен е подал иск против Адриан Сутил едновременно в пет държави.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт