728 x 90

Кевин Магнусен сменя Фернандо Алонсо в Барселона

Кевин Магнусен сменя Фернандо Алонсо в Барселона

Испанският пилот на McLaren Фернандо Алонсо беше освободен от болницата в Барселона вчера, но лекарите са му забранили за участва в последния 4-дневен тест преди началото на сезона във Формула 1 на пистата „Каталуня”. Алонсо ще бъде заместен от резервата Кевин Магнусен. Фернандо прекара три нощи в болницата, след като в неделя катастрофира между завои

Испанският пилот на McLaren Фернандо Алонсо беше освободен от болницата в Барселона вчера, но лекарите са му забранили за участва в последния 4-дневен тест преди началото на сезона във Формула 1 на пистата „Каталуня”. Алонсо ще бъде заместен от резервата Кевин Магнусен.

Фернандо прекара три нощи в болницата, след като в неделя катастрофира между завои 3 и 4 на трасето, а от тима обясниха, че причината за удара е силният страничен вятър. Заедно с това се появиха спекулации, че Алонсо е бил ударен от дефектната хибридна система на борда на болида. Според очевидци, Алонсо е бил поне 10 минути в безсъзнание след удара преди да бъде откаран за първия преглед в медицинския център на трасето.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт