728 x 90

Розберг: Отношенията ни с Люис са спокойни

    След Гран при на Великобритания разликата между двамата пилоти на Mercedes Люис Хамилтън и Нико Розберг отново е 17 точки. Световният шампион успя да увеличи аванса си, но това не притеснява Нико, който определи отношенията си с британеца като „спокойни”. „Да, имаше напрегнати моменти, но само в отношенията между нас – уточни Розберг, който миналата

    След Гран при на Великобритания разликата между двамата пилоти на Mercedes Люис Хамилтън и Нико Розберг отново е 17 точки. Световният шампион успя да увеличи аванса си, но това не притеснява Нико, който определи отношенията си с британеца като „спокойни”.

    „Да, имаше напрегнати моменти, но само в отношенията между нас – уточни Розберг, който миналата година беше единственият сериозен конкурент на Люис за титлата и дори водеше в класирането през по-голямата част от сезона. – Всичко останало в отбора обаче си е както преди – атмосферата в Mercedes е страхотно. Но нека затишието в отношенията между мен и Люис не ви заблуждава, всичко може бързо да се промени.

    „Двамата с Люис имаме определени задължения към тима – трябва да работим за прогреса на Mercedes.

    „Според мен, хубаво е, че Ferrari се доближава до нас, но ние си свършихме най-добре работата при подготовката за сезона, а сега се справяме добре и с развитието на колата и имаме аванс.

    „Смятам, че Mercedes е едно ниво над всички във Формула 1, дори и в аеродинамиката, което е различно от положението, в което бяхме преди няколко години.”

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт