728 x 90

Разпродадоха евтините билети за старта в Сочи

Разпродадоха евтините билети за старта в Сочи

Организаторът на Гран при на Русия съобщи, че малко над два месеца преди старта на състезанието, огромната част от най-евтините билети за надпреварата са продадени. Става въпрос за билети с цена между 3000 и 4000 рубли (50-65 евро), както и тези за зелените зони, които са на цени около 55 евро. Състезанието в Сочи все

Организаторът на Гран при на Русия съобщи, че малко над два месеца преди старта на състезанието, огромната част от най-евтините билети за надпреварата са продадени. Става въпрос за билети с цена между 3000 и 4000 рубли (50-65 евро), както и тези за зелените зони, които са на цени около 55 евро.

Състезанието в Сочи все още е с неясна съдба заради финансовите проблеми на организатора и местните власти, които поискаха от Москва спешен заем в размер на 64 милиона евро, за да проведат надпреварата от Формула 1. От местната администрация потвърдиха за проблемите и обясниха, че имат пари, които обаче са за болници и детски учреждения, а не за Гран при на Русия.

Предполага се, че администрацията на Владимир Путин ще отпусне парите, тъй като това е едно от любимите спортни събития на руския президент, който миналата година се качи на подиума след финала на първата Гран при на Русия в историята на Формула 1.

Според данните на организатора най-много билети досега са поръчани от Москва – около 30% от всички продажби. Следват поръчките от Сочи, Краснодар, Ростов на Дон, Санкт Петербург и Ставропол.

От тази година феновете ще могат да си купуват билет в пакет с резервация за хотел, а 25% от продадените билети са за достъп в събота и неделя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт