728 x 90

Дженсън Бътън и Джесика се разделиха

Дженсън Бътън и Джесика се разделиха

Една година след сватбата си бившият световен шампион Дженсън Бътън и съпругата му Джесика Мичибата са вече разделени. Раздялата между двамата беше потвърдена от говорител на Бътън пред британската преса. Според него, двамата са решили да продължат „самостоятелно, всеки по своя път” и отрече да има друга причина за решението им, което е било взаимно.

Една година след сватбата си бившият световен шампион Дженсън Бътън и съпругата му Джесика Мичибата са вече разделени. Раздялата между двамата беше потвърдена от говорител на Бътън пред британската преса.

Според него, двамата са решили да продължат „самостоятелно, всеки по своя път” и отрече да има друга причина за решението им, което е било взаимно. Той отрече да е имало изневяра или „нещо подобно”. Според английските медии Бътън и Джесика нямат предбрачно споразумение, което може да означава, че разводът ще излезе скъпо на световния шампион за 2009 година, чието състояние медиите на Острова оценяват на 50 милиона долара.

Джесика за последно беше на състезание на Бътън в Белгия в края на лятото, а последната им обща снимка се появи преди почти два месеца, когато Дженсън публикува в интернет общото им селфи, направено на 31-я рожден ден на Джесика, който те отпразнуваха в Лос Анжелис. Двамата са заедно от 2008 година, когато се запознаха, през 2011 се разделиха за кратко, но на Свети Валентин Дженсън предложи на Джесика брак с пръстен за 370 000 долара. Двамата се ожениха на 31 декември миналата година на Хаваите.

През лятото Дженсън и Джесика, която е популярен модел на бельо, станаха жертва на нагъл обир по време на почивката им във Франция с приятели. Крадците ги обраха през нощта, като пуснаха газ в климатичната инсталация на къщата, за да е сигурно, че жертвите спят. Медиите съобщиха, че са задигнати скъпи бижута на Джесика, както и ценни лични вещи и на двамата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт