728 x 90

Почти официално: Рикардо остава в Red Bull

Почти официално: Рикардо остава в Red Bull

В края на миналата седмица шефовете на Red Bull отхвърлиха възможността Дениъл Рикардо да напусне тима на бившите световни шампиони във Формула 1. А с пристигането на отборите в Баку се заговори, че австралиецът е преподписал с Red Bull до края на 2018 година, т.е за още два сезона. След двете издънки на Red Bull

В края на миналата седмица шефовете на Red Bull отхвърлиха възможността Дениъл Рикардо да напусне тима на бившите световни шампиони във Формула 1. А с пристигането на отборите в Баку се заговори, че австралиецът е преподписал с Red Bull до края на 2018 година, т.е за още два сезона.

След двете издънки на Red Bull в Испания и Монако, където тимът лиши Дениъл от шанса му за победа, пилотът заяви в Канада, че ще потърси други варианти за развитието на кариерата му, ако не получи уверения, че отборът ще може да му предостави автомобил, с който да печели състезания и да се бори за световната титла.

Явно Рикардо е получил тези уверения, а изтече информация и за сериозно повишение на заплатата му – той ще кара за 10 милиона долара на сезон.

Все още новият му договор не е потвърден официално, пред Sky Sports Рикардо заяви, че е обсъждал този въпрос с тима и са се разбрали.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт