728 x 90

Верстапен без бодигардове на "Монца"

Верстапен без бодигардове на "Монца"

Мениджърът на Макс Верстапен отрече твърденията, че холандският пилот на Red Bull ще бъде пазен от бодигардове в дните на Гран при на Италия на „Монца”. Макс ядоса милиони фенове на Скудерията с катастрофата в първия завой на Гран при на Белгия миналата неделя, а след това обясни, че пилотите на Ferrari Кими Райконен и

Мениджърът на Макс Верстапен отрече твърденията, че холандският пилот на Red Bull ще бъде пазен от бодигардове в дните на Гран при на Италия на „Монца”.

Макс ядоса милиони фенове на Скудерията с катастрофата в първия завой на Гран при на Белгия миналата неделя, а след това обясни, че пилотите на Ferrari Кими Райконен и Себастиан Фетел трябва да се „засрамят” от оплакванията си, въпреки че Макс на няколко пъти създаде предпоставки за опасни инциденти с Кими при опитите на финландеца да го изпревари.

„Мисля, че Макс не трябва да казва на никого къде точно е хотелът му на „Монца” – пошегува се шефът на Red Bull Кристиан Хорнър. – Феновете на Ferrari са много недоволни от него.”

„Макс действа на Ferrari като червения плащ на бик, надявам се, че те ще се успокоят”, допълни другият шеф на тима доктор Хелмут Марко.

Мениджърът на Верстапен Раймонд Вермюлен обаче демонстрира доста по-реалистична нагласа.

„Няма нужда да се крием – обясни той. – Не ни трябват и бодигардове. Макс вече загърби случилото се на „Спа” и чака с нетърпение уикенда на „Монца”.

Най-вероятно обаче феновете на Скудерията няма да забравят толкова лесно факта, че Макс провали състезанието и на двамата пилоти на Ferrari на „Спа” и посрещането, което го очаква на пистата ще е показателно за това.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт