728 x 90

Деймън Хил е начело в класацията на бестселърите

    Автобиографията на световния шампион във Формула 1 за 1996 година Деймън Хил „Watching the Wheels” оглави класацията на бестселърите на седмичника The Sunday Times. Книгата е на пазара от началото на месеца и предизвика страхотен интерес у британците. Хил вече заяви, че графикът му е запълнен за месеци напред със срещи с читатели за представяне

    Автобиографията на световния шампион във Формула 1 за 1996 година Деймън Хил „Watching the Wheels” оглави класацията на бестселърите на седмичника The Sunday Times. Книгата е на пазара от началото на месеца и предизвика страхотен интерес у британците.

    Хил вече заяви, че графикът му е запълнен за месеци напред със срещи с читатели за представяне на книгата и раздаване на автографи. Този уикенд Деймън е част от екипа на Sky Sports за отразяването на Гран при на Сингапур, а след това идва среща с читателите на книгата му в Глазгоу.

    Автобиографията на Хил е издадена от Pan McMillan, а оттам потвърдиха, че очакват продажбите да се засилят преди новогодишните празници защото подобни творби са предпочитани на Острова за подарък за Коледа.

    „Обичам да съм на първо място. Благодаря на всички, които си купиха моята книга”, написа в Twitter Хил след първата седмица на творбата му на пазара, в която тя оглави класацията за продажби.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт