728 x 90

Ериксон блъсна кокошка, отърва се невредим

Ериксон блъсна кокошка, отърва се невредим

Само с натъртвания, синини и уплах се е отървал пилотът на Sauber Маркус Ериксон, който направил зрелищен инцидент с кокошка в Тайланд докато карал колело. Шведът тренирал с Тайланд и при един от спринтовете налетял с велосипеда си на „голямото пиле” по неговите думи, което изскочило пред него при скорост от 45 км/ч. „Точно излязох

Само с натъртвания, синини и уплах се е отървал пилотът на Sauber Маркус Ериксон, който направил зрелищен инцидент с кокошка в Тайланд докато карал колело.

Шведът тренирал с Тайланд и при един от спринтовете налетял с велосипеда си на „голямото пиле” по неговите думи, което изскочило пред него при скорост от 45 км/ч.

„Точно излязох от един завой и пред мен изскочи голямо пиле, нямаше как да го избегна и го ударих – обясни Ериксон, който показа контузиите си от падането. – Веднага се изтърсих на асфалта. Каплата на колелото ми се изкриви, тъй като ударът беше доста сериозен. Имам късмет, че нямам нищо счупено, все пак карах с 45 км/ч.

„Интересното е, че пилето изобщо не спря, а продължи да тича. Не знам с какво хранят пилетата в Тайланд, но явно са доста силни.”

Ериксон потвърди, че е бил в местна клиника в Тайланд и лекарите са му разрешили да кара в Малайзия този уикенд.

„Извадих късмет – призна шведът. – Контузиите ми са по-леки отколкото изглеждат, всъщност ми няма нищо. Първите два дни имах леки болки, после всичко се оправи. Така и не можах да разбера защо пилето реши да пресече пътя точно пред мен.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт