728 x 90

Хамилтън изненада феновете си за Хелоуин

    Само 24 часа след победата си в Гран при на Мексико, която запази шансовете на Люис Хамилтън за четвърта световна титла във Формула 1, британецът се появи на купон за Хелоуин в Ню Йорк. Хамилтън беше гост на събитието, организирано от супер модела Хайди Клум, а Люис беше избрал да се дегизира като Жокера от

    Само 24 часа след победата си в Гран при на Мексико, която запази шансовете на Люис Хамилтън за четвърта световна титла във Формула 1, британецът се появи на купон за Хелоуин в Ню Йорк.

    Хамилтън беше гост на събитието, организирано от супер модела Хайди Клум, а Люис беше избрал да се дегизира като Жокера от филмите за супер героя Батман.

    Версията на Люис е много близка да образа на Жокера, създаден от покойния Хийт Леджър за филма „Черният рицар” от 2008 година. Според светските репортери, отразили събитието, усилията на Хамилтън да се представи силно за Хелоуин са били оценени по достойнство от другите поканени на купона.

    Трикратният световен шампион заведе на празненството тенис звездата Серина Уилямс, която пък беше гост на Mercedes за състезателния уикенд в Мексико.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт