728 x 90

Аривабене не иска съвети и критики от доктор Марко

    Шефът на Ferrari във Формула 1 Маурицио Аривабене обяви, че няма от „уроците” на консултанта на Red Bull доктор Хелмут Марко, след като австриецът остро критикува бившето си протеже Себастиан Фетел след Гран при на Мексико. Според Марко, нецензурните думи, които Фетел избълва по радиото, включително и псувните срещу рейс директора на Формула 1 Чарли

    Шефът на Ferrari във Формула 1 Маурицио Аривабене обяви, че няма от „уроците” на консултанта на Red Bull доктор Хелмут Марко, след като австриецът остро критикува бившето си протеже Себастиан Фетел след Гран при на Мексико.

    Според Марко, нецензурните думи, които Фетел избълва по радиото, включително и псувните срещу рейс директора на Формула 1 Чарли Уайтинг, не подхождат на един 4-кратен световен шампион.

    ФИА се смили на Фетел, който се извини многократно на всички и дори написа извинителни писма на Жан Тод и Уайтинг.

    Аривабене е на мнение, че доктор Марко трябва да гледа собствения си тим и да не се бърка в работите на Скудерията.

    „Мисля, че всеки трябва да мисли за собствените си проблеми, защото не е правилно да обвиняваш другите – скочи Аривабене. – И преди съм отговарял на този въпрос, но тук няма промяна, не взимам уроци по възпитание от доктор Марко или който и да е друг.”

    Всъщност, Аривабене трябва да е „благодарен” точно на доктор Марко за това, че Фетел се превърна във вечно недоволен и арогантен пилот, който до края на сезона най-вероятно ще успее да напсува или обиди всички свои колеги.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт