728 x 90

Прокурори търсят папарашка снимка на Михаел Шумахер

Прокурори търсят папарашка снимка на Михаел Шумахер

Прокуратурата в германския град Офенбург ще търси папарашка снимка на Михаел Шумахер, направена в дома му в Швейцария, където 7-кратният световен шампион се възстановява след тежкото падане по време на ски в края на 2013 година, половингодишната кома и последвалите черепно-мозъчни операции. Миналата седмица се появиха слухове, че някой е успял да снима Михаел на

Прокуратурата в германския град Офенбург ще търси папарашка снимка на Михаел Шумахер, направена в дома му в Швейцария, където 7-кратният световен шампион се възстановява след тежкото падане по време на ски в края на 2013 година, половингодишната кома и последвалите черепно-мозъчни операции.

Миналата седмица се появиха слухове, че някой е успял да снима Михаел на легло, а след това тв каналът RTL съобщи, че снимката е била предлагана на няколко издания – основно жълти списания – на цена от 1 милион евро. Засега обаче никой не е заявил интерес към този кадър.

Още преди време семейството на Михаел и неговия мениджър Сабине Кем заявиха, че ще съдят всеки, който публикува информация, нарушаваща правата на легендарния пилот относно личното му пространство. Кем дори заяви, че ще се бори за фалита на всяко издание, което се осмели да пренебрегне това предупреждение.

Сега семейството на Михаел се е обърнало към прокуратурата за намирането на въпросната снимка.

При преместването на Михаел от болницата в дома му стана ясно, че докато пилотът е пътувал с медицински хеликоптер, някой е успял да открадне медицинското му досие. То също беше предлагано на няколко издания, но никой не се осмели да го купи и да го публикува. Разследването намери виновните за кражбата, а един от тях се самоуби.

На 29 декември се навършват 3 години от тежкия инцидент на Михаел на ски във Франция. След тежко падане и контузия на главата в курорта Мерибел, той се озова в болница, където прекара 6 месеца в кома, а лекарите му направиха поне две животоспасяващи операции. След това Шумахер беше преместен в дома му в Швейцария, където съпругата му Корина обзаведе мини клиника, в която той да се възстановява.

Периодично се появяват информации, че Михаел е започнал да ходи или да говори, но нито една от тях не е получила официално потвърждение, а преди няколко месеца адвокатът на семейство Шумахер отрече тези новини.

Според непотвърдена информация Михаел е отслабнал много – от 75 килограма е станал 50 и може би показва слаби реакции на хората около него или когато те му говорят.

Сабине Кем потвърди пред германската преса, че е подала жалба в прокуратурата, която сега издирва автора на папарашката снимка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт