728 x 90

Полицията провали среща на Алонсо с феновете

Полицията провали среща на Алонсо с феновете

Планираната за вчера среща на Фернандо Алонсо среща с феновете му в Токио беше провалена от полицията, тъй като на мястото се събраха твърде много хора и се появи реален шанс за задръстване. Испанският пилот на McLaren покани своите фенове да се видят на световноизвестната статуя на кучето Хачико пред една от токийските жп гари,

Планираната за вчера среща на Фернандо Алонсо среща с феновете му в Токио беше провалена от полицията, тъй като на мястото се събраха твърде много хора и се появи реален шанс за задръстване.

Испанският пилот на McLaren покани своите фенове да се видят на световноизвестната статуя на кучето Хачико пред една от токийските жп гари, при това насред работния ден. В социалните мрежи хиляди негови фенове се оплакаха, че няма да могат да дойдат, но на мястото се явиха стотици, като много от тях носеха флагове на Испания и Астурия.

И тъй като хората ставаха все повече с всяка изминала минута, полицаите учтиво ги помолиха да се разотидат и обясниха, че срещата със звездата от Формула 1 се отлага.

Полицаите отхвърлили и молбата на Алонсо поне да се снима с феновете като жест на извинение за провалената среща.

Все пак пилотът обеща „нещо интересно” на „Сузука” този уикенд, където е Гран при на Япония и обеща на феновете си да намери начин да се види с тях.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт