728 x 90

Идва автобиографията на Фернандо Алонсо

    Писането на автобиографии е най-популярният жанр сред пилотите във Формула 1 – след успешните книги на Найджъл Менсън, Деймън Хил, Джони Хърбърт, Марк Уебър и още звезди, сега е ред на книгата на двукратния световен шампион Фернандо Алонсо. Спомените на испанеца трябва да излязат на няколко езика в края на 2018 година, като издател е

    Писането на автобиографии е най-популярният жанр сред пилотите във Формула 1 – след успешните книги на Найджъл Менсън, Деймън Хил, Джони Хърбърт, Марк Уебър и още звезди, сега е ред на книгата на двукратния световен шампион Фернандо Алонсо.

    Спомените на испанеца трябва да излязат на няколко езика в края на 2018 година, като издател е Planeta Group.

    Отсега се знае, че основното в книгата ще е състезателната кариера на Алонсо – от първите му стъпки в картинга до тазгодишното му участие в „Инди 500” в Щатите. Освен това, Фернандо ще разкаже на читателите и за своите мечти и цели в живота му извън Формула 1, както и подробно ще представи музея и картинг комплекта, носещи неговото име.

    „Заедно с най-близките ми хора подбрахме различни истории и си припомнихме най-важните събития в живота ми – обясни Алонсо. – Провървя ми и се състезавам и съм се състезавал за най-силните отбори в света, но това винаги е изисквало големи жертви. Благодарен съм на всички, които ме подкрепят и заради тях реших да разкажа някои случки, които са останали встрани от вниманието на медиите.”

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт