728 x 90

Рубенс Барикело се озова в болница

Рубенс Барикело се озова в болница

Бившият пилот във Формула 1 Рубенс Барикело, който има 322 старта в световния шампионат, се озова в болница през уикенда, след като се оплакал от много силно главоболие. Бразилецът публикува свое видео през седмицата, в което успокои феновете си в цял свят, но обясни, че лекарите трябва да му направят още изследвания. Рубенс обаче така

Бившият пилот във Формула 1 Рубенс Барикело, който има 322 старта в световния шампионат, се озова в болница през уикенда, след като се оплакал от много силно главоболие. Бразилецът публикува свое видео през седмицата, в което успокои феновете си в цял свят, но обясни, че лекарите трябва да му направят още изследвания. Рубенс обаче така и не разкри какъв точно е бил проблемът, който е наложил спешното му приемане в болницата, само уточни, че силното главоболие се е дължало на „проблем с вена”.

„В събота станах от сън и реших да взема душ – разказа Рубенс. – Почувствах ужасно главоболие. За щастие съпругата ми бързо се обади на наш приятел лекар, който ме заведе в болницата, където се грижат много добре за мен.

„Имам малък проблем с вена, но искам да знаете, че ще чувствам страхотно. Все още ми правят изследвания, но всичко е наред и скоро ще се върна отново на пистата.”

След като сложи край на кариерата си във Формула 1 Рубенс се състезава в IndyCar в Щатите и в бразилския Stock Car пистов шампионат, а в последно време е сериозно ангажиран с картинг кариерата на сина му Едуардо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт