728 x 90

Dell става спонсор на McLaren

Dell става спонсор на McLaren

Технологичният гигант Dell ще е спонсор на McLaren в „дългосрочен план”, съобщиха двете компании днес. Dell е един от най-големите производители на компютри в световен мащаб, като се смята и за най-голямата частна компания в технологичния сектор. Dell ще работи с всички компании на McLaren, като тимът от Формула 1 ще използва оборудване на Dell

Технологичният гигант Dell ще е спонсор на McLaren в „дългосрочен план”, съобщиха двете компании днес. Dell е един от най-големите производители на компютри в световен мащаб, като се смята и за най-голямата частна компания в технологичния сектор.

Dell ще работи с всички компании на McLaren, като тимът от Формула 1 ще използва оборудване на Dell за разработка и производство на отделни компоненти за болидите във Формула, както и с помощта на продукцията на новия спонсор ще се улесни и ускори обработнането и съхранението на различи бази данни.

Шефът на McLaren Зак Браун, пък определи тази сделка като „нещо повече от обикновено спонсорство”.

„Тук става въпрос за съюз на единомишленици, които работят върху ключови проблеми от развитието на техническите иновации”, обясни Браун.

За 2018 година McLaren ще използва мотори на Renault, след като записа три много трудни години при завръщането на Honda във Формула 1 като доставчик на мотори, като това се оказа зрелищен провал.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт