728 x 90

Netflix снима документален сериал за Формула 1

Netflix снима документален сериал за Формула 1

Гигантът в стрийминг разпространението на видео съдържание Netflix, който произвежда и собствена продукция, снима документален сериал за сезон 2018 във Формула 1, който стартира през миналия уикенд в Австралия. Смята се, че това е следващата стъпка на новите собственици на световния шампионат Liberty Media за популяризирането на спорта извън традиционните му граници в Европа и

Гигантът в стрийминг разпространението на видео съдържание Netflix, който произвежда и собствена продукция, снима документален сериал за сезон 2018 във Формула 1, който стартира през миналия уикенд в Австралия.

Смята се, че това е следващата стъпка на новите собственици на световния шампионат Liberty Media за популяризирането на спорта извън традиционните му граници в Европа и Азия.

Документалната поредица трябва да бъде излъчена в началото на 2019 година, като за заснемането й, екипът на Netflix получава безпрецедентен достъп до главните действащи лица в спорта: пилоти, тим мениджъри, както и до шефовете на шампионата.

Поредицата ще е от 10 серии, като от Netflix поясниха, че акцентът в тях няма да е върху това, което се случва на пистата, което е разбираемо, а „върху оспорваната битка сърцето, душата и посоката за бъдещото развитие на този бизнес за милиони долари”.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт