728 x 90

Хамилтън се надява Ferrari да се върне в битката

Хамилтън се надява Ferrari да се върне в битката

Два дни след победата си в Гран при на Япония, деветата за Люис Хамилтън във Формула 1 този сезон, той заяви, че иска до края на годината да участва в състезания като това на „Монца”, а не като надпреварата на „Сузука”, където пилотите на Mercedes нямаха реална конкуренция. „Състезанието в „Монца” много ми хареса –

Два дни след победата си в Гран при на Япония, деветата за Люис Хамилтън във Формула 1 този сезон, той заяви, че иска до края на годината да участва в състезания като това на „Монца”, а не като надпреварата на „Сузука”, където пилотите на Mercedes нямаха реална конкуренция.

„Състезанието в „Монца” много ми хареса – обясни световният шампион. – Ще се радвам, ако всички стартове са такива. След „Монца” бях уверен, че оттук нататък ни чакат точно такива състезания, тъй като в предишните две състезания пилотите на Ferrari бяха много бързи. Но след това те рязко загубиха скорост и ситуацията на Скудерията се усложни.

„Искам състезания, в които се боря за победата от старта до финала – допълни Хамилтън. – Искам всяко състезание да е като това на „Монца”, сложните състезания много ми допадат. За съжаление, точно сега няма такива състезания, но ние вършим отлична работа и съм доволен от това.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт