728 x 90

Кучето на Хамилтън печели по 700 долара на ден

    Заплатите на пилотите във Формула 1 са впечатляващо големи, но явно това важи и за кучетата им. Или поне за кучето на петкратния световен шампион Люис Хамилтън – Роско. Булдогът сигурно е най-високоплатеният представител на породата си, тъй като изкарва по 700 долара на ден от ангажиментите си като модел за различни рекламни агенции. В

    Заплатите на пилотите във Формула 1 са впечатляващо големи, но явно това важи и за кучетата им. Или поне за кучето на петкратния световен шампион Люис Хамилтън – Роско. Булдогът сигурно е най-високоплатеният представител на породата си, тъй като изкарва по 700 долара на ден от ангажиментите си като модел за различни рекламни агенции. В Щатите веднага сметнаха, че ако Роско получи ангажимент за цяла година ще изкара 180 000 долара.

    Роско има собствен акаунт в Instagram, който дели с другия булдог на Хамилтън – Коко, а британецът се гордее с грижите, които полага за двете си кучета – специални диети, масажи и дори акупунктура.

    Преди време редовните появи на Роско в бокса на Mercedes накараха предишния шеф на тима Рос Браун изрично да забрани на Люис да води кучето със себе си по състезания. Повод за това станаха няколко локвички, оставени от Роско и открити от механиците, работещи по колата на световния шампион.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт