728 x 90

Почерпеният Райконен стана световен хит

    Видео клиповете с явно почерпения Кими Райконен от галата на ФИА в Санкт Петерберг в края на миналата седмица са сред най-гледаните в нета през уикенда. Финландецът, който е последният световен шампион на Ferrari с титлата си от 2007 година, а освен това и години наред е и най-популярният пилот във Формула 1, демонстрира необичайна

    Видео клиповете с явно почерпения Кими Райконен от галата на ФИА в Санкт Петерберг в края на миналата седмица са сред най-гледаните в нета през уикенда.

    Финландецът, който е последният световен шампион на Ferrari с титлата си от 2007 година, а освен това и години наред е и най-популярният пилот във Формула 1, демонстрира необичайна за него разговорливост на масата, както и публични изблици на добри чувства към вече бившия му съотборник в Скудерията Себастиан Фетел.

    Интересното е, че няколко часа преди награждаването Райконен се яви напълно трезвен за пресконференцията на първите трима в крайното класиране на Формула 1, а в хода на официалната церемония настроението му постепенно се подобряваше. Накрая финландецът демонстрира, че има трудности да се върне на мястото си след като получи купата си за третото място при пилотите за сезон 2018 и се снима с бутилка руска бира с Джордж Ръсел след края на купона.

    Райконен беше освободен от Ferrari и ще кара в следващите два сезона в Sauber, където ще е съотборник на протежето на Ferrari Антонио Джовинаци.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт