728 x 90

Алонсо е №2 по популярност в Испания

    Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо завършва годината като №2 по популярност сред интернет потребителите в родната му Испания. Това сочат данните на анализаторската компания Semrush, която обяви, че испанците най-често са търсили в нета информация за футболната звезда Кристиано Роналдо и след това за Алонсо. В рамките на 2018 са регистрирани 469

    Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо завършва годината като №2 по популярност сред интернет потребителите в родната му Испания. Това сочат данните на анализаторската компания Semrush, която обяви, че испанците най-често са търсили в нета информация за футболната звезда Кристиано Роналдо и след това за Алонсо.

    В рамките на 2018 са регистрирани 469 727 търсения на месец в Google за бившия футболист на Реал, който от този сезон рита в Италия и средно по 283 182 търсения на месец за Алонсо.

    Наскоро бившият мениджър на Алонсо Флавио Бриаторе сравни напускането на испанеца с ефекта, който има върху Реал напускането на Роналдо.

    „Формула 1 без Фернандо Алонсо е като Реал без Роналдо, а Алонсо е един от най-известните спортисти в цял свят – обясни Бриаторе. – Освен него, ако покажете на феновете снимки на пилотите без каски, те ще разпознаят само Хамилтън, Фетел и Райконен.”

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт