728 x 90

Хамилтън се влюби в сърфинга

    Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е изключително активен в периода между двата сезона и използва всеки свободен ден преди да започне работа на симулатора с новия болид на Mercedes. Британецът обяви новия си любим спорт – сърфинга, след като взима уроци от Кели Слейтър, който е бил 11 години №1 в този спорт,

    Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е изключително активен в периода между двата сезона и използва всеки свободен ден преди да започне работа на симулатора с новия болид на Mercedes. Британецът обяви новия си любим спорт – сърфинга, след като взима уроци от Кели Слейтър, който е бил 11 години №1 в този спорт, както и от специалиста по „обяздването” на големите вълни Кей Лени.

    Люис участва в тестовете на супербайк мотоциклети в началото на декември на пистата „Каталуня” до Барселона, където кара мотор на Yamaha, а след последователно публикува в социалните мрежи снимка как рита футбол с приятели, как плува и почива под палмови дървета докато е на почивка и след това се снима докато играе голф.

    Оказа се обаче, че сърфингът е успял да спечели най-много Люис.

    „Разширявам хоризонтите си. Сърфингът е любимият ми спорт! Учат ме Кели и Кей”, написа Люис в Instagram под своя снимка със сърф и вълна.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт