728 x 90

Нетфликс със сериал за Формула 1 (трейлър)

Нетфликс със сериал за Формула 1 (трейлър)

Кинотелевизионната платформа в интернет Netflix създаде 10-сериен документален сериал за Формула 1 – Drive to Survive.  Премиерата ще се състои на 8 март, а засега може да се задоволим само с кратък трейлър. Сериалът разказва за сезон 2018 и в него ще бъде показан живота в отборите, пилотите и легендарните личности в световния шампионат Ф1,

Кинотелевизионната платформа в интернет Netflix създаде 10-сериен документален сериал за Формула 1 – Drive to Survive.  Премиерата ще се състои на 8 март, а засега може да се задоволим само с кратък трейлър.

Сериалът разказва за сезон 2018 и в него ще бъде показан живота в отборите, пилотите и легендарните личности в световния шампионат Ф1, както и случващото се в падока. Продуцент на лентата е Джеймс Рийз – познат от работата си върху филма "Сена".

В началото на миналата година Amazon показа поредицата Grand Prix Driver, разказваща за подготовката на McLaren към сезон 2017 във Формула 1. Преди това имаше още един документален филм: "Ferrari: Гонка към безсмъртието (Ferrari: Race to Immortality)", който описва събитията от 50-е години на миналия век, когато италианската марка за пръв път взе участие във Ф1.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт