728 x 90

Nissan и PlayStation с най-големия GT Academy досега

    Nissan и Sony Computer Enterntainment Europe обявиха, че състезанието GT Academy ще се завърне за своя пети сезон. GT Academy 2013 ще бъде най-мащабният правен досега и неговата гейминг част ще се състои през юли на демо версията на новата Gran Turismo 6. От появата си през 2008 г. "виртуалното към реалното” състезание е привлекло

    Nissan и Sony Computer Enterntainment Europe обявиха, че състезанието GT Academy ще се завърне за своя пети сезон. GT Academy 2013 ще бъде най-мащабният правен досега и неговата гейминг част ще се състои през юли на демо версията на новата Gran Turismo 6. От появата си през 2008 г. "виртуалното към реалното” състезание е привлекло повече от 2 милиона участници, геймъри и фенове на моторните спортове, които се борят помежду си в Gran Turismo за шанса да станат истински пилоти на Nissan. Шестимата предишни победители в състезанието, което сега се провежда в Европа, САЩ, Германия, Русия, Близкия Изток и Южна Африка, в момента са Nismo атлети, които се състезават за Nissan на топ ниво.
    Форматът на GT Academy избира най-бързите PlayStation геймъри от всяка страна, които се присъединяват към победители от редица състезания на живо, за да се борят в техните национални финали. След това победителите от всеки национален финал са поканени да участват на напрегнат международен финал на пистата Силвърстоун. Победителите от всяко GT Academy състезание след това се подлагат на изключително напрегнатата програма Driver Development Programme, като се оценяват от най-добрите в света с цел квалификация за ултимативната награда на състезанието – пълен сезон зад волана на Nissan GT-R GT3 Nismo в шампионат на топ ниво.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт