728 x 90

Loeb Racing показа колата на Мехди Бенани

Loeb Racing показа колата на Мехди Бенани

Новият частен тим на Citroen в Световния пистов шампионат за туристически автомобили (WTCC) Sebastien Loeb Racing представи окраската на автомобила на първия си пилот за 2015 год. Мехди Бенани. Тимът е собственост на рали легендата Себастиен Льоб, който пък кара за заводския тим на Citroen в WTCC. Бенани премина в SLR от италианския Proteam, където

Новият частен тим на Citroen в Световния пистов шампионат за туристически автомобили (WTCC) Sebastien Loeb Racing представи окраската на автомобила на първия си пилот за 2015 год. Мехди Бенани. Тимът е собственост на рали легендата Себастиен Льоб, който пък кара за заводския тим на Citroen в WTCC. Бенани премина в SLR от италианския Proteam, където кара от 2011 г. и неговия C-Elysee ще е в цветовете на мароканското знаме.

От тима на Льоб все още не са потвърдили кой ще е другият пилот на тима, но шефът на Citroen Sport Ив Матон вече обясни, почти сигурно втората кола ще е за Ма Кин Хуа, който през 2014 год. записа пет старта за заводския отбор на френската марка в WTCC. Списъкът със заявките за сезон 2015 във WTCC ще бъде обявен другата седмица, а сезонът стартира на 8 март в Аржентина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт