728 x 90

Румен Дунев: Ще ви изненадам с обновен автомобил

    Многократният шампион на България на писта и рали Румен Дунев готви интересна изненада за феновете и неговите съперници за състезанието в Стара Загора този уикенд. Пилотът на „Дунев рейсинг” обеща, че сюрпризът ще е приятен за публиката, но не и за съперниците му на трасето. „Ще карам изцяло обновен автомобил – обясни Румен Дунев за

    Многократният шампион на България на писта и рали Румен Дунев готви интересна изненада за феновете и неговите съперници за състезанието в Стара Загора този уикенд. Пилотът на „Дунев рейсинг” обеща, че сюрпризът ще е приятен за публиката, но не и за съперниците му на трасето.

    „Ще карам изцяло обновен автомобил – обясни Румен Дунев за racepoolo.info. – Използвали сме само нови агрегати, автомобилът беше подготвен в пловдивската компания Madness Motorsport.

    „Направихме тестове на писта „Дракон”, където се уверихме, че колата е достатъчно издръжлива и мощна, така че съм оптимист. Досега това беше основният ни проблем, който е общ и за много мои колеги – колите ни са силни, но не издържат дълго. Това вече е зад нас.

    „Много неща са нови – нов двигател, нова скоростна кутия, нова електроника, дори визуално автомобилът вече изглежда различно.

    „Предстоят решителните стартове от пистовия ни шампионат и аз искам да направим интересни състезания с моите колеги от група „Макси”, сигурен съм, че този уикенд ще стане точно така.”

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт