728 x 90

Як дрифт на Кен Блок в Гудууд (видео)

    Американският пилот и каскадьор Кен Блок направи впечатляващ дрифт в легендарното имение Гудууд. Именно там всяко лято се провежда традиционният Фестивал на скоростта. Гонката се състоя с рекламна цел в чест на появата на компютърната игра Forza Horizon 4. Видеозаписът на дрифта беше разпространен в YouTube от канал Xbox. За геймърското шоу Кен Блок се

    Американският пилот и каскадьор Кен Блок направи впечатляващ дрифт в легендарното имение Гудууд. Именно там всяко лято се провежда традиционният Фестивал на скоростта.

    Гонката се състоя с рекламна цел в чест на появата на компютърната игра Forza Horizon 4. Видеозаписът на дрифта беше разпространен в YouTube от канал Xbox.

    За геймърското шоу Кен Блок се качи на Ford Mustang Hoonicorn V2 от 1965 г. с 1400 "коня". Автомобилът е изпълнен в стилистиката на класическия едноименен мускулест звяр. Той се задвижва от 6,7-литров осемцилиндров агрегат с две турбини, работещ с метанол. С този автомобил Блок досега беше правил екстремно изкачване преди година по трасето на прочутия американски хълм Пайкс Пийк.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт