728 x 90

Димитър Илиев върви към победа в рали „Средна гора”

    Димитър Илиев и Янаки Янакиев продължават с убедителното си представяне в последния ден от рали „Средна гора”, първи Националния шампионат и старт за Източноевропейската купа на ФИА. Тандемът на VIVACOM Rally Team с Skoda Fabia S2000 беше най-бърз в първите два етапа днес – Оборище 1 (17,35 км) и Язовира 1 (27.5 км) и води

    Димитър Илиев и Янаки Янакиев продължават с убедителното си представяне в последния ден от рали „Средна гора”, първи Националния шампионат и старт за Източноевропейската купа на ФИА. Тандемът на VIVACOM Rally Team с Skoda Fabia S2000 беше най-бърз в първите два етапа днес – Оборище 1 (17,35 км) и Язовира 1 (27.5 км) и води в класирането с общо време до момента 1.10:02:4 ч. Втори на 1.47.4 минути след лидерите са Мартин Сурилов и Здравко Здравков от Mtel Rally Team, а трети с изоставане от 1.55.2 минути са Пламен Стайков/Слав Ландов от Eurocom Rally Team.
    Крум Дончев и Петър Йорданов от Globul Rally Team се борят за място на подиума, турският екипаж Ягиз Авджъ и Бахадир Гюченмез от Castrol Ford Team се движи 5-и, а Петър Гьошев и Димитър Спасов от Prestige Rally Team се смъкнаха на 6-а позиция, след като в 8-ия етап записаха 10-о време.
    Два екипажа излязоха от трасето при първото преминаване на отсечката Язовира. Това са екипажът на Bulsim Rally Team – Дилян Станков и Младен Карчев, който успя да продължи надпреварата, и Даниел Василев/ Васил Георгиев от Bulcam Racing Team, които напуснаха рали „Средна гора”. Преди това екипажът на Doctor Speed Team – Христо Попов/ Стоян Щерев скъса жило на своя Opel Corsa GSI и също не продължи участие в надпреварата.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт