728 x 90

21 заявки за рали "Средна гора"

    21 екипажа са подали заявки за участие в рали „Средна гора”, втори кръг от националния рали шампионат, което ще се проведе от 8 до 10 май. Състезанието с център Панагюрище има сериозни проблеми в последните години – малко участници и слаб интерес на зрителите към него, а през 2014 год. беше отменено. Тогава организаторите му

    21 екипажа са подали заявки за участие в рали „Средна гора”, втори кръг от националния рали шампионат, което ще се проведе от 8 до 10 май. Състезанието с център Панагюрище има сериозни проблеми в последните години – малко участници и слаб интерес на зрителите към него, а през 2014 год. беше отменено. Тогава организаторите му обявиха, че състезанието пада заради ремонтите в град Панагюрище, но истинската причина беше, че имаше твърде малко заявки за участие. Преди това, през 2013 год. в ралито стартираха едва девет екипажа.

    Сега в състезанието, което от тази година е кръг и от Европейския рали трофей ще има и чужд пилот – унгарецът Золтан Бесеней, който ще стартира с Renault Clio. В Панагюрище ще стартира и водачът в националния рали шампионат Тодор Славов (Renault Clio R3), който спечели домашното си състезание в средата на април – рали „Варна”. Той ще се бори с Игнат Исаев (Mitsubishi Lancer Evo 9), Антон Титов (Citroen DS3), Мирослав Ангелов (FIAT Grande Punto S2000) и Георги Василев (Mitsubishi Lancer Evo 9).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт